Dackorszak

14 hónaposan elutasítja az ételt

#nemeszik #rosszevő
Kedves Szakértők.
Én egy olyan problémával fordulok Önökhöz, hogy a 14 hónapos fiam körülbelül fényevő. Mindig is rossz evő volt de most már ott tartunk, hogy semmilyen főtt ételt nem hajlandó megenni. Ezzel a problémával fordultam a védőnőhöz és az orvosunkhoz is. Ők elrendezték annyival hogy adjam neki a vitacolant és annyit biztos eszik ami neki elég.

Szerintem nem, mert van olyan hogy éjjel 2-3x kel enni. Súlya 9 kg és 73 cm. 2 hónapos koráig anyatejes volt, utána sajnos tápszeres lett 1 éves koráig. Most már milupa tejitalt kap, amit csak este fogad el és éjszaka, de ez kb 9 hónapos korától így volt a tápszerrel is annyi különbséggel, hogy akkor még reggel is elfogadta.

5 hónapos korában kezdtük a hozzátáplálást gyümölccsel. Szépen el fogadott mindent elsőre. 6 hónapos korába beteg lett és attól kezdve szinte mindent elutasított. Voltak olyan napok, amikor viszonylag jól evett, de ez mára sajnos megszűnt.

Ha hozzáér valami szaftos a kezéhez már mutatja és nyávog hogy töröljük le. Evőeszközzel csak játszik. Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy egyszerűen nem kell neki az étel, miközben mondja, hogy mamma éhes, de nem hajlandó enni. Darabos étellel sem volt gond.

9 óra körül kel akkor kap kenyeret szalámit, vagy virslit ezekből eszeget. 1 óra körül jönne az ebéd, ami nála nincs, mert nem eszik. Mindig együtt ülünk le enni. 5 óra körül uzsi van, ami általában gyümölcs azt azért meg szokta enni. 7-8 között vacsora, 9-kor fürdetés és utána alvás a tejitalt is félálomban fogadja el.
Válaszukat előre is köszönöm.

Szakértői válaszok

1db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés