Digitális nevelés Montessorival - Ebbe nőnek bele, de ne függjenek tőle!

online

Téged is nap mint nap foglalkoztat, milyen hatással van gyermekedre az okostelefon, a tablet, a számítógép és a televízió? Mennyi az ideális képernyőidő és hogyan használd Te a jelenlétében ezeket az eszközöket? Ki lehet-e kerülni vagy inkább megfelelő határszabással kell kereteket szabni? Esetleg már most érzed, hogy rossz irányt vett a kütyü-használatotok és szeretnéd még idejében visszafordítani a folyamatot?

Ha egyre is igennel válaszoltál, ezen a workshopon megtalálod a válaszokat!

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A DIGITÁLIS NEVELÉS MONTESSORIVAL workshopon B. Szirtes Dóra Montessori pedagógussal, a gyakorlatban is jól működő megoldókulccsokkal tudatosan kezdhetsz hozzá gyermeked digitális neveléséhez, illetve eszközhasználatának ki- és átalakításához.

A workshopban hangsúlyosan megjelenik a kötődő nevelés, a pozitív fegyelmezés és a Montessori pedagógia, így lesz egy kifejezetten indirekt tanításon, együttműködéseken és a határszabás módszertanán alapuló gyakorlat-orientált workshop, amelynek köszönhetően megértheted, hogy mi történik a gyermekünkkel akkor, ha képernyőt néz és okoseszközöket használ, ugyanakkor egyértelmű visszacsatolásokat és igazolásokat is kapsz arra vonatkozóan, hogy milyen keretek és feltételek mellett kerülhető el annak károsító hatása.

Az eseményt 0-6 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, legyen szó a digitális nevelés kezdeti szakaszáról, vagy már képernyőt néző kisgyermekről.

MILYEN INFORMÁCIÓ LESZ ELÉRHETŐ AZ ESEMÉNY UTÁN?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig három napig visszanézheted!

Tovább a rendezvényhez

Kapcsolódó rendezvények