Karácsony kisgyerekkel - Online Szeminárium

2023.12.05. 20:30, Online - Google Meet

????Az ünnepi időszak gyakran stresszes. A gyerekeinknek szeretnénk maradandó jó élményeket szerezni, s közben mindenki más elvárásainak is megfelelni. Az általános társadalmi nézettel szemben, viszont itt érvényes a mondás, miszerint “a kevesebb, néha több”.???? 

A kisgyerekeket gyakran megviseli a tömeg, a zajok, az idegen hely, vagy az, hogy a felnőttek mindenfele is figyelnek egyszerre. Éppen ezért lehet számítani időszakos viselkedés-, alvás- és/vagy evészavarra, ami éppen akkor ér minket, amikor boldogan szeretnénk időt együtt tölteni.????????

Ha szeretnéd csökkenteni ????a rohanást, ????a viselkedésváltozást, ????a családon belüli konfliktusokat, ????helyette pedig igazi, örökre szóló jó élményeket szereznél a gyerekednek, akkor csatlakozz hozzám ezen a szemináriumon, ahol közösen segítünk lelassulni, felkészülni, és gyerekszemmel látni az ünnepet. Hogy valóban a közös minőségi idő számítson!❤️

A beszélgetés során törekszünk a minél gyakorlatiasabb megközelítésre, így a saját, egyéni kérdéseidre is konkrét megoldási javaslatokkal szolgálunk majd!

Dátum: 2023. december 5.
Kezdés: 20:30
Időtartam: 90 perc
Ár: 7.990 ft
Jelentkezés és további infó: https://gyerekrehangolva.hu/karacsonyi-keszulodes/

Kérdés esetén pedig nyugodtan keress meg a cecilia.tarkovacs@gmail.com email címen.

Várlak Szeretettel!
Gyerekre Hangolva, Cili

Tovább a rendezvényhez