Montessori és az első év - Így fektesd le az alapokat

online

Babádat várod, és nem tudod mi vár rád szülés után? Vagy már megérkezett és szembesültél az első akadályokkal? Mindenki elhalmoz jótanácsokkal és nem tudod, hogyan hámozd ki a nektek legmegfelelőbbet? Esetleg babád fejlődése foglalkoztat, és hogy milyen játékokra van valójában szüksége?

A szülés utáni időszak,  a negyedik trimeszter, az első egy év számtalan kihívást tartogat a számodra.

Te azon fogsz dolgozni, hogy megismerd gyermeked, ő azon fog dolgozni, hogy megszokja és megismerje saját testét, az őt körülvevő világot, s folyamatosan fejlessze minden készségét és képességét.

Neked valójában nincs más dolgod, mint a számára megfelelő szemlélettel lekövetni ezt a fejlődést, s támogatni, terelgetni őt. Hogy ezt hogyan tesszed, az már nagyon nem mindegy!

Workshopunkat azért hoztuk létre, hogy aggodalmak és küzdelmek helyett a boldog percek megélésére koncentrálhass, konkrét stratégiával a kezedben. ????

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A Montessori és az első év workshopon lefektetjük a gyermeknevelés alapjait, azaz megismerheted milyen szempontok mentén találhatod meg a nektek legmegfelelőbb utat, s hogyan maradj magabiztos, önazonos szülő.

Megmutatjuk, hogyan tanítsd meg gyermekednek, hogy önálló, tanulni vágyó, kiegyensúlyozott, boldog felnőtt lehessen. Megismerheted mi a különbség egy kapcsolódó elvek szerint és egy tekintélyelvű módszerekkel nevelt gyermek felnőtté válásának útja (és eredményei) között – mert már születéstől lefekteted az alapjait annak, hogy gyermekedből milyen felnőtt válik majd!

Konkrét technikákat és stratégiákat mutatunk altatáshoz, megnyugtatáshoz, vészhelyzetek megoldásához, s megmutatjuk hogyan alakíthatod ki sajátjaidat. Táblázatba szedve megkapod gyermeked fejlődési útjait, s szempontokat ahhoz, hogy időben észre vedd: mikor, milyen szakemberhez kell fordulj és mikor nem kell aggódnod.

Megmutatjuk Montessori milyen szempontok szerint rendezi be a gyermekszobát, s az otthonod, s mely boltokban ajánlott eszközök teljesen feleslegesek körülöttetek.

BÓNUSZ: megtudhatod, melyik hónapban mely Montessori eszközökkel tudod fejleszteni, lefoglalni, motiválni gyermeked, s ezeket hogyan készítheted el otthon, könnyedén.

Az eseményt várandósoknak és 0-1 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek azonban a gyereknevelés teljes folyamatában hasznosíthatók és alkalmazhatók, ezért alapozó workshop, feltétlen ajánljuk a részvételt!

MILYEN INFORMÁCIÓ LESZ ELÉRHETŐ AZ ESEMÉNY UTÁN?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig két hétig visszanézheted!

Tovább a rendezvényhez

Kapcsolódó rendezvények