Ajibola Rita Wanda

Ajibola Rita Wanda

Pszichológus, pár- és családterapeuta

Külföldön élő Magyar Nők Online Pszichológusa, Sikertervezés Vállalkozónőknek VIP Mentoring program alapítója

Abban segítek Önnek, hogy azt a boldog, sikeres és teljes életet élje, amiről mindig is álmodott. Megérdemli és egyáltalán nem lehetetlen!
Pszichológusként, pár- és családterapeutaként elköteleztem magam arra, hogy szakszerűen segítsek klienseimnek meggyógyítani belső sebeiket, szorosabbra fűzni családi kötelékeiket és javítani az életükön olyan módon, ahogyan ezidáig nem tehették. Ezek a folyamatok egy-egy felfedezés útjai, amelyet minden egyes kliensemnél élvezek és hálás vagyok azért, hogy ez lehet a hivatásom.

Pszichológusi diplomámat 2004-ben szereztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán a pszichológusi tanári képesítéssel egyetemben. Kulturális antropológusként és tanárként pedig 2005-ban végeztem az ELTE Társadalomtudományi Karán.

Mindig is vágytam rá, hogy e két hivatásomat összekapcsolva gyakorolhassam: ez meg is valósul a külföldi magyarokkal végzett online pszichológusi munkám során.

A rendszerszemléletű pár- és családterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein tanultam; regisztrált családterapeuta 2017-ben lettem.

Az online pszichológiai konzultáció keretein belül elsősorban felnőttekkel foglalkozom – határok nélkül magyarul és angolul. 
Fontosnak tartom kiemelni, hogy gyakorló anyuka vagyok, van egy 11 éves fiam és egy 4 éves kislányom és boldog házasságban élek.
 
Elérhetőségeim: