Kik vagyunk

Az Édesanyák Magyarország első, a várandósság, a gyermeknevelés,- gondozás és családi ügyintézés szinte minden szegmensének szakértőit összefogó felülete. 

Az Édesanyák projekt 2017-ben jött létre abból a célból, hogy a szülők leggyakoribb és legégetőbb kérdéseit kizárólag szakértők válaszolják meg. Egy támogató szakértői csapat várja a beérkező kérdéseket, melyekre legjobb tudásunk szerint válaszolnak.

Először, a mára már több mint 60000 taggal büszkélkedő, Édesanyák Szakértői Csoport alakult meg, jelenleg több mint 200 szakértővel. Aztán követte, a ma már 34000 követőt számoló, Édesanyák Facebook oldal, ahol rengeteg hasznos tartalmat osztunk meg az érdeklődőkkel. Az Instagram-on is jelen vagyunk, így ott is tájékozódhatsz a legújabb posztjainkról. 

Elmondhatjuk, hogy az Édesanyák egy egyedülálló kezdeményezés, mely végigkíséri a szülőket a babatervezéstől a várandóságon át a gyermeknevelésig. Továbbá párkapcsolati, jogi, illetve egészségügyi kérdésekben is szívesen válaszolnak szakértőink.