Szoptatásra felkészítő tanfolyam - videókurzus

ONLINE

Az online videókurzus segítségével választ kapsz a szoptatás első időszakát érintő legfontosabb kérdésekre. Hogyan lesz elegendő a tejed? Miből tudod, hogy a babád eleget szopik? Kell-e fejned? Hogyan kerülheted el a bimbó fájdalmat? Milyen gyakran, mennyit szopik egy újszülött? Mi az előtej és mire figyelj a tejbelövelléskor? Mit tehetsz, hogy a babád ne váljon aluszékonnyá? Mi van, ha pótlásra van szüksége? Hogyan kivitelezheted a szoptatási pozíciókat?

Tudtad, hogy a szoptatás hosszútávú sikerét az első hetekben alapozhatod meg?

Minél zökkenőmentesebb az első időszaka a szoptatásnak, annál nagyobb az esélyed arra, hogy sikeresen szoptasd a babádat hosszútávon. Annál valószínűbb, hogy elegendő tejed lesz az egész első félévben.

A statisztikák szerint a szoptatásra készülő várandósok jelentősen kevesebb akadályba ütköznek és ha mégis problémával szembesülnek, akkor gyorsabban túljutnak rajta.

A kurzus témái a csecsemők élettani sajátosságainak, a szoptatás biológiai alapjainak, az érzelemszabályozás és az anya-baba kapcsolat törvényszerűségeinek tudományosan bizonyított tényein alapszanak. Részletes magyarázatok, demonstrációs videók és jegyzetek segítik a felkészülésedet.

Tovább a rendezvényhez

Kapcsolódó rendezvények