Határszabás és önállóságra nevelés - Így mondj nemet gyerekednek

online

Veled is megesett már, hogy nem tudtad hol húzd meg a határt, vagy épp hogy mondj nemet úgy, hogy ne tekintélyelvű megoldásokat használj?

Nem is gondolnánk, hogy a határszabás életünk minden színterén jelen van. Felnőtt életünkben is folyamatosan keressük a középutat, mégis akkor szembesülünk igazán ezzel a témával, amikor gyermekünk eléri az egy-másfél éves kort. Ekkor “öntudatra ébred”, s módszeresen keresi, feszegeti határainkat. Nem véletlenül ez a dackorszak eleje ????

Ebben az időszakban és innentől egész gyermeknevelésünk során azon fog múlni, hogy a családban harmónia van e, hogy mennyire önálló a gyermek, hogy mennyi énidőt tudunk megvalósítani, hogy határszabásunk megfelelő e.

Ha túl sok és kötött szabályt hozunk, azzal dacot váltunk ki. Ha túl kevés és szabad határú szabályokat hozunk, azzal is dacot váltunk ki.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A WORKSHOP?

A HATÁRSZABÁS ÉS ÖNÁLLÓSÁGRA NEVELÉS workshopon megmutatjuk az arany középutat.

Elméleti és gyakorlati tanácsokat, azonnal alkalmazható megoldókulcsokat kapsz, hogy általuk megtanuld, hogyan lehet szeretetteljesen, mégis következetesen határt szabni gyermekednek. A technikákat segítünk beépíteni a hétköznapjaidba, hogy idővel automatikusan ezeket használd, s ennek köszönhetően békés maradjon a családi élet.

A megfelelő határszabással biztosíthatod gyermekednek. hogy korának és egyéni fejlettségi szintjének megfelelő mértékben önállósuljon, készségei és kompetenciái fejlődhessenek.

BÓNUSZ: a TE idegrendszered is megnyugodhat, növelheted önbizalmad, s bármilyen hihetetlen, anyaidőt is be fogsz tudni építeni magadnak!

Az eseményt 0-3 éves gyermekek szüleinek ajánljuk, az itt elsajátított módszerek azonban a gyereknevelés teljes folyamatában hasznosíthatók, így tulajdonképpen felnőtt korig minden korosztálynál jól alkalmazható.

Milyen információ lesz elérhető az esemény után?

Pontosan tudjuk, milyen kiszámíthatatlan az élet egy kisgyermek mellett! Éppen ezért minden elhangzott információt megkapsz, hogy kézzel foghatóan tudd használni és beépíteni a mindennapokba a megoldókulcsaidat. Az elméleti anyagot írásos formában adjuk át neked, hogy újra és újra átlapozhasd és átismételhesd az elhangzottakat. A workhop videós anyagát pedig két hétig visszanézheted!

Tovább a rendezvényhez

Kapcsolódó rendezvények