Erdőfürdő tábor 0-3 éves gyermekeknek és szüleinek

Lupa tó (Budakalász)

Szerettek felfedezni a természetben? Látod, hogy gyermeked érdeklődik? Megismernéd, Montessori hogyan tanít? Szívesen tennéd mindezt anyatársaiddal és hasonló korú gyermekekkel?

Ha csak egyre is igennel válaszoltál, szeretettel várunk 0-3 év közötti gyermeke(i)ddel Montessori szemléletű termeszetjárásunkra, akár minden évszakban!

Vegyetek részt négy napon át (naponta 9-11 óra között) egy vidám, mondókával, énekkel kísért felfedező túrán, ahol indirekt módon: tapasztalás útján mutatjuk meg neked és gyermekednek a természet szépségét!

MInden évszakban más, Bp.-i vagy környéki helyszínen táborozunk.

MIÉRT HASZNOS NEKED EZ A TÁBOR?

Elsődleges célunk a gyermek tanítása, amihez elengedhetetlen, hogy mi magunk is tanuljunk. Anyaként nem csak az erdő, mező, tó útjait, hanem saját nevelési utadat is segítünk bejárni: megmutatjuk gyermeked szemszögét, s a gyakorlatban ismerheted meg az indirekt, játékos tanítás fortélyait, amit életetek minden színterén alkalmazhatsz majd a későbbiekben.

Hogyan épül fel az esemény?

4 napon át, különböző útvonalakon járjuk be az adott területet, gyermekeink számára kényelmesen megtehető távlatokban. Minden nap más részletét figyeljük meg a minket körülvevő természetnek, gyermekeink nyelvén szerzünk tapasztalatokat, közben indirekt módon tanítva a hozzá tartozó tudást – melynek módszertanát te is megtanulhatod.

Füzetben követjük és gyűjtjük a tapasztalatokat, amit haza is vihettek emlékként a tábor(ok) végén, emellett más meglepetésekkel is kedveskedünk nektek. Ha minden évszakban eljöttök táborunkba, gyermekednek minden alap tapasztalata és tudása meglesz az évszakok és a természet változásairól, az élet körforgásáról. Ezt a tudást és szemléletet egy életen át viszi majd magával.

A programok mellett minden nap piknikezünk, amihez mi biztosítjuk az egészséges és helyi termesztésű-, készítésű tízórait.

Az ár tartalmazza az összes program költségét, belépő jegyét, valamint tízórait és frissítőt minden résztvevőnek.

Tovább a rendezvényhez

Kapcsolódó rendezvények