Dackorszak

2 éves hisztirohamai

#irányabölcsi #dackorszak #hiszti

Kedves szakértők! Nagyon tanácstalan vagyok. Kislányom most augusztusban töltötte a 2 évet. Másfél éves kora óta folyékonyan, mondatokban beszél, nyár óta szobatiszta. Még cicizik nappal is, de éjjel csak az esti elalvához és hajnal 3-4 körül kap.

4 hetes korától 9 hónapos koráig átaludta az éjszakákat, onnantól kezdve együtt alszunk. Azóta gyakran megébred, de beszaladtam, melléfeküdtem, többnyire visszaaludt. Napközben is nagyon anyás, teljes szimbiózisban éltünk, gyakran még apával se maradt el.

3 hete kezdtük a bölcsit, az első 2 hét nagyon nehéz volt, de a harmadik héten már többször volt, hogy mosolyogva köszönt el apától. Egyszer már el is aludt, de utána sajnos beteg lett, itthon vagyunk egy hete. Az elmúlt néhány napban alig alszunk: megébred, hív, bemegyek hozzá, de nem lehet megnyugtatni, kiabál hogy nem nem nem, csapkod, ellök magától. Ha kimegyek visìtva, ordít. Ezt órákon keresztül csinálja. Napközben is borzasztó hisztiket vág le, ön- és közveszélyesen dühöng.

Vajon a bölcsi viseli meg ennyire?? Vagy a dackorszak tombol? Félek, nehogy valami traumát okozzak neki. Válaszukat előre is köszönöm.

Szakértői válaszok

3db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés