Női egészség

Fogamzásgátlás

#fogamzasgatlas
Kedves Szakértők!
Férjemmel 11 ève vagyunk együtt, gyakorlatilag azóta fogamzásgàtlót szedtem 2016-ig. Babát szerettünk volna, letettem a gyógyszert, ès rà nèhàny hónapra teherbe estem, egészsèges terhesség, egèszsèges baba született.

Röviddel utána elkezdtem ismét a figamzàsgàtlót, ugyanúgy kombináltat, de nem ugyanazt a gyógyszert. Kb. egy èv múlva mentem vissza kontrollra, ahol csak annyit mondtam, hogy voltak migrénes fejfájásaim, ès azonnal elvette a gyógyszert. Közben életmódot/ tudatot váltottunk, kb. azóta sem èn, sem a párom nem szedünk semilyen gyógyszert, diétát tartunk, stb.

Egészsègesek vagyunk. Próbáltunk azóta a pesszáriumot, nem vált be. Az óvszert nem szeretjük, az èlmény elvesztését jelenti szàmunkra. Nagyon gondolkozom a spiràlban, de arra azt mondta anno, amíg nem döntjük el, hogy szeretnènk e babát, inkább hagyjuk mèg. Emellett èn is bizonytalan vagyok vele. A gyógyszerrel nagyon jó volt, mert pontosan, pecsételés, stb. nélkül kiszámíthatóan megjött.
Àltalàban akkor jelentkezett a fejfájás, amikor szünet volt, ill. közeledett a menstruáció. Miután letettem, talàn egyszer-kètszer fordult elő hasonlóan erős fejfájás.

Nem voltam orvosnál ezzel kapcsolatban. Volt hogy mielőtt a fejfájás "kitört" volna, homályos látás jelentkezett. Àltalàban fájdalomcsillapító ès alvás volt segítség. A nőgyógyász akkor erre azt mondta, hagyjam el a kombinált gyógyszert, ès másikat javasol, amiben csak egyfajta hormon van.

Tanácstalan vagyok, mert nem szeretném a szervezetemet tönkre tenni, de szeretnènk gond nélkül szexelni továbbra is.
Köszönöm a vàlaszukat

Szakértői válaszok

1db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés