Alvás

Gyakran ébred az alvásból

#nemalszunk #milehet
Kedves Szakértők.
Kislányom most lesz 1 éves. Hónapok óta nem alszunk. Van 1-2 éjszaka amikor csak 3 óra múlva kel fel akkor az nekem már nagyon jó. De hónapok óta minden órába fent vagyunk. Van, hogy 3x 4x is, felül elkezd sírni, vergődik. Ide teszem magam mellé cicire visszaalszik eltelik 20 -30 perc kezdi előről és ez hónapok óta megy.

1 foga van kint már mellette kint a másiknak is a teteje. Amikor az első foga jött ment a hasa, hőemelkedése volt taknyos lett stb. Észre lehetett venni, hogy fogzás van, de ha jól tudom nem tart ez a dolog hónapokig mindennap.

Nappal is pár hete rászokott arra, hogy egyszer alszik 1 - másfél órát és ennyi. Hiába altatom, még délután is többször próbálom nem alszik.

Mindenki a fogzásra fogja, hogy az miatt nem alszunk kb 4-5 hónapja rendesen, de már egyszerűen nem jövök rá mi baja. Sír, vergődik, csapkodja magát és semmi nem jó. Van amikor a cici se kell, felveszem a mellkasomra akkor is dobálja magát össze vissza sír. Most már így hónapok után kezdek besokallni, ha tényleg a fogzás oke ilyen időszak nem gond, de hogy nem alszunk egyhuzamban nagyon sokszor 2 órát se ez már egyre nehezebb. Ennyire rossz alvó lenne?

Most is 20 percenként kel mintha fájna valamije. Még a hasára gondolok. De már nem tudom. Nappal semmi gondom vele. Jókedvű, játszik. Már gondoltunk erre is, hogy sok inger éri. Kipróbáltam, hogy 2 napig nem mentünk sehova csak itthon max 1x levittem a levegőre azért és akkor is ez ment. A mi ágyunk mellé van tolva az ő ágya így teljesen mellettem alszik. Máshogy már nem is bírnám.

Szakértői válaszok

3db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés