Szülés és gyermekágy

Vizeletcsepegés hordozás közben

#kendőzés #intimgondok #vizeletcsepegés #inkontinencia
Kedves Szakértők!

Babám hét hetes, a növekedési ugrás óta csak kendőben tud aludni. Cicin is elalszik, de amint lerakom felébred. Se cumi, se kocsi nem jó. Hogy tudnám megtanítani és gyakorolni vele, hogy egyedül aludjon majd később?

Kb 3 hetes kora óta hordozom(rövidebb, hosszabb ideig és távon) Sajnos az utóbbi egy hétben gyakrabban van rajtam inkább a lakásban, hogy ne erőltessem meg magam. De azóta vizeletcsepegést vettem észre és széklet ürítése után, nagyon sokáig tart kitörölni mert hiába törlöm mindig ujra ott lesz valami, és néha szurkál is(Van, hogy a törölközőn is foltot hagy). Ha állok a kendőben rajtam a gyerkőccel olyan érzés mint ha az egész szeméremtestem ki akarna fordulni a helyéből. (Egyszer jógáztam és egyszer volt nagyobb séta az elején akkor volt(de csak) ez az érzés utána pár napig nem kendőztünk, de nem is volt ennyire szükséges)

A hat hetes kontrollon a doki mindent rendben talált (természetes szülés, félresikerült PDA aztán morfiumot kaptam, két pici öltés, aranyerem csak a kórház harmadik napján jött ki a magas wcn való erőlködéstől ami jön-megy doki szerint semmi baj, nem is kell kezelni) Én viszont ezt nem érzem normálisnak. Mit tehetnék? Vagy ez így teljesen normális, hogy a hat hét után jönnek elő ilyen gondok? Még nagyobb sétára sem mentünk és így le is tudok feküdni szundítani a picivel, párommal sem voltunk még együtt, ugyanis ha vér tódul a csiklómba az is nagyon fáj. Ez is normális?

Szakértői válaszok

3db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés