Család és párkapcsolat

Nagymama viselkedése

#nagymama #unokaszoptatás
Kedves Szakértők!
Bölcsis kislányom, aki szeptemberben lesz 3 éves az elmúlt napokban 4 napot nyaralt anyukáméknál, egy másik városban, úgy hogy ebből 2 napot a nála 2 hónappal fiatalabb unokahúga is ott volt, aki a hugom kislánya. Kislányom nagyon szereti a nagymamáját és unokahugát is és anyukám is imádja az unokáit. A húgommal mindketten hosszan szoptattuk lányainkat. A húgomnak télen született meg a második kislánya akit, jelenleg is szoptat.

A húgom azt mesélte, hogy egy bizarr jelenetnek lett tanúja, amikor anyukám náluk volt. Anyukám a melléből "szoptatta" a nagyobbik lányát. Amikor anyukámat kérdőre vonta, ő azt mondta, hogy csak jászottak. A húgom kérte, hogy többet ilyet ne csináljon.

Ezt a cselekedetet a férjemmel együtt nagyon beteg és "perverz" dolognak érezzük. Teljesen elítéljük. Persze egyből felmerült bennünk a kérdés, hogy vajon a mi lányunkkal is csinálta-e ezt.

Mit javasonlak, ebben a helyzetben hogyan járjunk el? Ez esetleg egy ismert probléma, elő szokott fordulni más nagymama-unoka kapcsolatban is? Ha a lányunkkal is megtörtént, akkor ő sérülhetett ebben a szituációban?
Köszönöm előre is a válaszokat!

Szakértői válaszok

3db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés