Család és párkapcsolat

Nem jó az anyóssal a kapcsolat

#anyós #mittegyek
Sziasztok. Van egy gyönyörű kislányom, 1 éves múlt. Ami a lényeg, a párommal 10 éve vagyunk együtt, velünk lakik az édesanyja is. A párom külföldön dolgozik, tehát 3 napot van itthon. Tökéletes apa, mindenben segít a gyermeknevelésben.
Édesanyja nem sokat van itthon, de ha igen, abban a fél órában is, bocsi, de falra mászok tőle. Mindenbe beleszól, mivel etessem a gyereket, én, hogy főzzek, illetve pl most náthás a lányom, látta doki, semmi komoly, csak nátha, szedi a sinupretet és az isoprinosinét.

Párom anyja erre azt mondta, a gyerekorvos hülye, adjam a gyereknek a napi 10 fenistil cseppet, orrcseppet is használjak, és hozott fülmelegítőt is. Miközben a gyereknek semmi baj a fülével, belenézett a dokink. Egyébként utál engem, mindig csak azt mondja a gyereknek, hogy jaj apa hoz neked kakaót, apa szép, apa jó, meg, hogy ne menj oda anyához, ilyenkor felveszi a kezébe, mondja a gyerekemnek, ne lógj mindig anyádon, hagy pihenjen, stb!! Természetesen ezt nem hagyom, mindig elveszem tőle a gyereket, hogy hagy jöjjön hozzám, hisz 12 hónapja én nevelem!!!

A kérdésem az, hogyan tudnám, nem bunkón és megbántva (nyilván szívesen elküldeném picit durvábban, de a páromra vagyok tekintettel, így most még nem lennék ennyire drasztikus), de mégis a tudtára adni, hogy ne szóljon bele SEMMIBE! Nem, a költözés egyik félnél sem jön szóba. Köszönöm!!!

Szakértői válaszok

2db válasz elérhető

A tartalom megtekintése csak a tagok számára elérhető.

Csatlakozás
Van már fiókod?
Bejelentkezés